درباره موسسه

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

به موجب مصوبه خرداد ماه سال 1384 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موسسه قدر فعالیت خود را از مهر ماه سال 1384 باپذيرش دانشجو درمقطع کارداني رشته هاي اموربيمه ، خدمات مسافرتي وجهانگردي در بخش کوچصفهان شهرستان رشت آغاز نمود.

موسسه قدر همواره تلاش نموده تا در مسیر اعتلای فرهنگ و دانش و پیشبرد تحقیقات ،محیطی مناسب برای تحصیل دانشجویان خود فراهم نماید.

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

در حال حاضر موسسه قدر دارای فضای آموزشی و آزمایشگاه شیمی با کلیه تجهیزات آزمایشگاهی ، آتلیه نقشه کشی با میزهای مخصوص نقشه کشی ، سایت کامپیوتر ، کتابخانه، سلف غذاخوری، بوفه ، نمازخانه و سالن اجتماعات است و کلیه کلاسهای درس ، آزمایشگاه و آتلیه نقشه کشی نیز مجهز به سیستم ویدئو پروژکتور می باشد.همچنین احداث مسجد و زمین ورزش از اهداف دیگر موسسه در آینده نزدیک است.

با توجه به کاربردی بودن رشته های این موسسه بیشتر فارغ التحصیلان این موسسه توانسته اند جذب بازار کار شوند .از اینرو می توان به تعداد بسیار زیادی از فارغ التحصیلان رشته بیمه اشاره کردکه موفق به اخذ مجوز نمایندگی دفاتر بیمه ( بیمه سامان ، بیمه البرز و ...) شدند و فارغ التحصیلان رشته حسابداری که در حال حاضر در مراکز مختلف آموزشی و تجاری مشغول به کار هستند.

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

امید است به لطف پروردگار و همت اعضای هیئت موسس، این موسسه به اهداف عالی خود دست یابد.

کوچصفهان

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

كوچصفهان یکی از بخش‌های شهرستان رشت در شمال ایران ودرمسيرشرقي اين شهرستان ودرفاصله اي بسيار نزديك با مركز استان مي باشد.

بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت بخش کوچصفهان شهرستان رشت در سال ۱۳۸۵ برابر با 49333 نفر بوده است. این شهر بین رشت و آستانه اشرفیه قرار دارد .

بر اساس منابع تاریخی احداث این شهر به دوره ساسانی باز می گردد. در مورد وجه تسمیه آن نیز چنین گفته شده است که چون در دوره صفویه که پایتخت ايران شهر اصفهان بوده است، این شهر در حقيقت به آن وابسته بود وبه همين دليل "کوچه اصفهان" گفته می شد که "کوچه" همان کوچک در زبان محلی است و طبق روایات کوچ عده ای از اصفهان به این شهر باعث شده بود تا اين شهررا به نام اصفهان كوچك قلمدادنمايند. در اثرگذر زمان اين واژه مخفف تر شده و به کوچصفهان تغییر یافت.البته دراين موردرواياتي ديگري نيز وجوددارد كه ممكن است درجاي خودبسيارمعتبرباشد.

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

از جمله بناهای تاریخی کوچصفهان می توان به مورغانه پرد اشاره کرد که پلی است خشتی. همچنین کوچصفهان چندین بقعه و امامزاده در کوچصفهان قرار دارد که مورد توجه مردم است.كوچصفهان داراي مناطق متعدد تفريحي، ديدني وسياحتي زيادي است.رودخانه قشنگ وبزرگ سفيدرود از اين بخش گذشته وبه دريا مي ريزد. راه ارتباطي اصلي آن به صورت بزرگراه بوده و بسيار قشنگ ،زيبا وسرسبزو با امكانات خوب مي باشد كه رشت را به شهرستانهاي شرقي استان ومازندران متصل مي كند.

موسسه آموزش عالی قدر کوچصفهان

با توجه به راه ارتباطي آن با رشت ولاهيجان به صورت بزرگراه وبخشهاي سنگر ولشت نشاءکوچصفهان به صورت راه آسفالته مجزا ، تمهيدات لازم براي توسعه وافزايش ظرفيتهاي آموزش عالي آن نيز صورت پذيرد.شغل اصلي مردم منطقه كشاورزي وخدمات است كه عمدتا دربخش كشاورزي شاليكاري ودربخش خدمات نيز خريد وفروشهاي بازاري و واسطه گري است.امكانات وپتانسيلهاي مختلفي از نظرزيربناهاي توسعه صنعتي دراين بخش وجوددارد.نيروي كارماهر ومتخصص فراواني دارد كه جاي دارد دربرنامه ريزي هاي كلان استاني به آن بيشتر پرداخته شود.شهرت اقتصادي تجاري كوچصفهان دربازارهایی است كه درروزهاي يكشنبه وچهارشنبه هرهفته دراين شهر برگزارمي شود كه از قديم الايام به نامهاي يكشنبه بازار وچهارشنبه بازار معروف است.بازار بزرگ انواع دامهاي محلي نيز از قديم دراين شهر وجودداشته وهم اكنون نيز فعال مي باشد.